11Szakcs : Gordon Ramsay BEEF WELLINGTON |
Gordon Ramsay BEEF WELLINGTON
2010.05.26. 22:03
Ahogy azt a TV-ben lttuk :-)
FG 2010.05.20. 17:53
Ahogy azt a TV-ben lttuk :-)
Beef Wellington (Wellington Bllszn)
(Alhzva=hozzvalk, Kiemelve= konyhatechnolgiai eljrs)
Lean beef - (sovny marhahs)
Mustard (Dijon)
Season - zests
Salt, Pepper - (s, bors)
Hot pan - (forr serpeny)
Olive Oil - Oliva olaj
Seal - (Lezrni- rtsd: krget stni r)
Put aside - (fre rakni)
Mushrooms - (gombk)
Blender - (Turmix gp)
Blend - (Mixelni, aprtani)
Hot pan
Butter (vaj)
Assemble -( sszellts)
Foil (flia)
PArma HAm (prmai sonka)
Spread the Mushrooms (elterteni rajta a gombappet)
Place the meat in the center (helyezzk a hst kzpre)
Roll (tekerjk fel)
Twist it tight and nice (Szpen s ersen csavarjuk ssze)
Chill in fridge for 10 minutes (htsk le htben 10 perce)
Puff pastry (vajas tszta)
Unpack (kicsomagoljuk)
Wrap the pack (parma ham, mushroom, meat roll) in the pastry (csomagoljuk az egszet vajastsztba)
Egg yolk to fix (tojssrgja a ragasztshoz)
Egg yolk to the top (tojssrgja a tetejre)
Bake it for 15 minutes in medium heat (sssk 15 percig kzepes hmrskleten)
Done (ksz)
|